Garancia

Minden általunk forgalmazott termékre 6 hónap jótállást vállalunk!

A DogTrace termékekre 36 hónap jótállást vállal a gyártó. A garanciális ügyintézés a magyarországi forgalmazón keresztül zajlik, melynek elérhetőségei megtalálhatóak a mellékelt jótállási jegyen.

A garancia érvényesítésének módja (kivétel a DogTrace termékek esetében):

Ha úgy gondolja, hogy nem működik megfelelően a készüléke, kérem hívja fel az ügyfélszolgálatunkat, és segítünk! Mert az esetek nagy részében, például csak nem megfelelően lett telepítve a rendszer, vagy nem megfelelően lett beüzemelve a készülék, vagy felhelyezve a kutya nyakába a vevőegység!

Az ilyen problémák elkerülése miatt mindig olvassa el a használati/beüzemelési útmutatót amit mellékelünk a csomaghoz.

Ha mégis minden előírás szerint lett beüzemelve és nem tudunk a telefonban sem segíteni, akkor vissza kell küldenie nekünk a készüléket javításra/cserére!

De például ha a vásárló egy, a kutya által megrágott (a készülékház átlyukadt) vevőegységet küld vissza garanciális javításra, mert az pl. nem működik megfelelően (amit okozhat a készülékházon keletkezett lyuk miatti beázás), akkor azt nem javítjuk jótállási keretek között és a visszaszállítás költsége is a vásárlót terheli ez esetben, ami utánvétes házhoz szállításnak felel meg ennek az áráról a szállítás menüpont alatt tájékozódhat!

Fontos megjegyezni, hogy az előforduló garanciális problémák 99%-át megoldjuk 2-3 munkanapon belül, így ha el is romolna a készüléke nem kell hetekig nélkülöznie!

A garanciális igényt webáruházunknál kell érvényesíteni a mellékelt garancia jeggyel vagy a vásárlást igazoló számlával valamint a “garanciális hibabejelentő lappal”!

Ez a nyomtatvány innen letölthető: Garanciális hibabejelentés
Megnyitásához az ingyenes Adobe Reader program kellhet ami innen letölthető: Adobe Reader
A visszaküldött terméket mindenképpen postai csomagként kérjük feladni (az értékbiztosítás és a nyomon követhetőség miatt)!

Garanciális hibákba nem tartozik bele a készülék külső hatás miatt bekövetkezett sérülése pl. kutya rágás, készülékház törés, töltő csatlakozónál a gumidugó leszakítása, stb. valamint ezek miatt bekövetkezett beázás és ezek másodlagos hatása, és a nem vízálló készülékek beázása!

×
×

Cart